Vakantie houden, meewerken en genieten...

 

Wie behoefte heeft aan fysiek bezig zijn en lekker genieten van het buitenleven kan zijn hart ophalen aan de rust en schoonheid van deze boerderij en tuinderij in de Achterhoek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Je werkt 's morgens samen met anderen op het land, op het erf of in de tuin. Elke dag kies je een aantal werkzaamheden die je op dat moment aanspreken. Er wordt gezamenlijk ontbeten, geluncht en 's avonds gedineerd met groenten en kruiden uit de tuin, zo veel mogelijk buiten. Tijdens het werk krijg je instructie over het onderhoud van de moestuin. 's Avonds is er kampvuur, een film of samen zingen. Gaandeweg kom je in het ritme van werk en ontspanning. 's Middags kun je er op uit trekken om te wandelen of te fietsen in een omgeving die nog negentiende eeuws aandoet met karakteristieke boerderijen, zandpaden, kleinschalige landerijen, koeien in de wei en allerlei bossages in het voor de Achterhoek zo kenmerkende coulissenlandschap.

Je geeft je werkkracht in ruil voor ontbijt, lunch, warme maaltijd. Je betaalt alleen voor het nachtverblijf: slaapruimte boven de cursuszaal, in het radhuisje, de hooiberg of een kampeerplek in de wei. De week duurt van maandag 13 uur tot vrijdag 16 uur. Onderaan deze pagins kun je een filmpje bekijken waarin je een beeld krijgt van het terrein en de werkzaamheden tijdens een landervaringsweek.

Kosten

Je betaalt deze week alleen voor de logies. Daarvoor kun je kiezen om je eigen tent in de wei op te zetten voor 10 euro per nacht of te slapen in de zaal boven de cursusruimte voor 25 euro per nacht of in de hoogslaper in de hooiberg voor 15 euro er nacht. Voor mensen met een minimum inkomen bieden we een kortingsregeling in overleg.

Reservering door 40 euro of direct het volledige bedrag aan logieskosten over te maken op Triodosbanknummer NL TRIO 0390 5134 23 t.n.v. st. Aarde-Werk de Stegge te Winterswijk Kotten onder vermelding van Landervaringsweek dd. ......

Inschrijving: met onderstaand inschrijfformuiier. Vermeld s.v.p. op het inschrijfformulier voor welke vorm van logies je kiest.

 

Quotes