Contact

 Aarde-Werk 'de Stegge'

Geessinkweg 3

7107 AR Winterswijk-Kotten

mobiel: 06-21 566924

berichten en reserveringen naar: info@aarde-werkdestegge.nl   

banknummer Triodosbank NL12 Trio 0390 5016 46 t.n.v. Aarde-Werk de Stegge , Winterswijk Kotten


Route

Eigen vervoer: N 318 richting Winterswijk. Daar N 319 richting Kotten en Borken. Kottenseweg volgen. Vlak na hotel de Lindeboom (rechterwegkant) rechtsaf Meester Meinenweg. Na 700m. ziet u in de verte, als de mais niet te hoog staat, de boerderij, het stroomhuisje en in de punt van het land de hooiberg met rieten dak liggen. Dan neemt u de eerste weg rechts waar het bordje "Aarde-Werk de Stegge staat, de Geessinkweg. Na 400 meter vindt u nr. 3 rechts bij de hooiberg met de welkomst borden. Daar kunt u op eigen terrein parkeren. 

LET OP: U mag de auto niet langs de Geesinkweg parkeren, ivm langskomend agrarisch verkeer.

Openbaar vervoer: Trein (Arriva) vanuit Arnhem of Zutphen. Aangekomen op Station Winterswijk heb je 2 opties:

bij Regiovervoer ZOOV  via www.ZOOV.nl "voor OV reiziger' de aanvullende reis naar Aarde-Werk de Stegge boeken (adres: Geessinkweg 3, 7107AR Winterswijk Kotten)

of een OV fiets huren (zorg dat je je code bij je hebt!) en met de fiets verder: vanuit station rechtsaf, met de bocht mee naar links, dan eerste straat rechts, met de bocht mee naar links, dan de eerste rechts: Kottenseweg. Ga voor de kruising met de Rijksweg linksaf het fietspad op dat langs de weg loopt. Deze volgen ruim 2 km. U passeert Bakkerij Huiskamp (rechterwegkant) en steekt daarna de weg over: er staat daar al een bordje 'Aarde-Werk de Stegge'. Deze Burloseweg volgen tot het volgende bordje Aarde-Werk de Stegge dat rechstaf wijst, de Geessinkweg. Volg de linker bocht in de weg ,dan zie je daarna al het groengele welkomstbord van Aarde-Werk de Stegge oplichten. Je bent er, op nr 3!


Contactformulier

Kaart