Koks in spe leren op de Stegge bij

2016-06-19

Vijftien koks-in-opleiding hebben in een ochtend een goed beeld gekregen van het belang van een gezonde bodem om gezonde en smakelijke gerechten te kunnen bereiden. Na een verhaal door Gea gingen de de tuin in om sla en eetbare bloemen te plukken.

Koks in spe leren op de Stegge bij
img 2328

img 2331

In de grote keuken kregen ze de opdracht om in tweetallen van de geplukte slablaadjes en bloemen e

en mooi opgemaakte schotel te maken. Daar kwamen mooie resultaten uit.

img 2343

Afgesproken is dat ze in het najaar terugkomen om met blijvende groenten (vaste planten dus) een warme schotel te bereiden.

img 2350

Deze koks-in-opleiding hebben een gratis lidmaatschap van Slow Food Achterhoek gekregen om een goed beeld te krijgen van de doelstelling en werkwijze van het Convivium Slow Food.

Nieuwsbrief?

Schrijf u hier direct in voor onze digitale nieuwsbrief.




Quotes


Quotes

"Interessant om de spanning te voelen tussen ongezonde gewoonten en bewust gezond leven."'


Quotes

"Ik heb hier de bevestiging gekregen dat dit duurzame leven me goed doet."


Quotes

'Ik ben me bewust geworden van dat IK deel uitmaak van levende systemen en kan bijdragen aan de kringloop hierin.'


Quotes

'De permacultuurprincipes zijn niet alleen van toepassing op natuur, ook op je eigen leven.'


Quotes


Quotes

"Ik ga na deze week bewust duurzaam leven en ecologische producten gebruiken"


Quotes

"Echt een heel prettige balans in structuur en begeleiding, vrijheid en het werk, waardoor het echt een geheel is."


Quotes


Quotes

"Zeer positief, ontspannen, leerzaam, open, inspirerend, gezellig, lekker fysiek werk en intelligent gezelschap."