(h)Eerlijke Eetclub 3-4 juli

Met een groep van maximaal 12 personen maken we kennis met de gezonde keuken.

Met hulp van al het lekkers dat wordt verbouwd in de biologische moes- en kruidentuin van aarde-werk de stegge, maken we heerlijke kwaliteitsgerechten die je lichaam optimaal voeden. Je wordt voorzien van alle voedingsstoffen die bouwen aan een sterk immuunsysteem. 

Heerlijk eten en gezellig tafelen staan centraal bij de (h)Eerlijke Eetclub. Overal in Nederland gaan groepjes vrienden, families of collega’s koken uit het kookboek ‘De Groene Garde’ en maken keuzes voor een bewuste leefstijl.
Hoe het werkt?
Eén keer per seizoen (dus vier keer per jaar) kom je bij elkaar en maak je samen één of meer van de 100 seizoensrecepten uit het boek. Koken met seizoensproducten is niet alleen heel lekker en gezond, maar draagt ook bij aan een gezonde planeet. Om bewuste keuzes te kunnen maken, zijn kennis,
inspiratie en uitwisseling van ideeën nodig. Naast de recepten, leveren we met de reader je kennis en inspiratie. Uitwisseling van ideeën doe je met je eigen clubleden. Eén van de clubleden begeleidt de bijeenkomsten en krijgt daarvoor een training met leuke werkvormen en hulpmiddelen aangereikt. Heb je zin om jouw eigen (h)Eerlijke Eetclub te starten?

img 9952

Als deelnemer aan de workshop krijg je alles aangereikt om zelf ook een (h)eerlijke eetclub op te richten. Dit bkan betekenen dat je vier keer per jaar bijeen komt, met elkaar kookt, ideeën uitwisselt op het gebied van eerlijk eten en zo het (h)eerlijke met het nuttige verenigt! 

En passant geven je allerlei tips voor de duurzame keuken, het maken van juices en smoothies en het verschil ertussen.
We beginen op vrijdag  om 14.00 uur
en eindigen op zaterdag om 14.00 uur.

Kosten: € 150,- incl cursus, onderdak, overnachting, 24 uurs verzorging en handout.

data: 3-4 juli 

img 6249


Inschrijfformulier