Deep Ecology weekend 5-7 juni

Onze relatie met de natuur: leren-ervaren-verbinden

Wil je zelf eens ervaren hoe diepe ecologie werkt en hoe je jouw verbinding met de natuur kan verdiepen? Het weekend biedt een afwisseling van informatie en ervaringsgerichte oefeningen in de natuur.

Je wordt uitgenodigd om onderling uit te wisselen wat er in jouw hoofd en hart omgaat ten aanzien van de kwetsbaarheid van de aarde. De werkvormen die we gebruiken zijn ontwikkeld door Joanna Macy, een van de grondleggers van de  Deep Ecology’ .

Voor ieder die de relatie met de natuur wil verdiepen en zoekt naar nieuwe moed en mogelijkheden om bij te dragen aan de zorg voor de aarde. 

Cursusdata: Vrijdag 5 juni vanaf 19.30 uur tot zondag 7 juni 16.00 uur

Cursuskosten zijn afhankelijk van je inkomen, we willen graag dat ieder mee kan doen:

Bij inkomen op bijstandsniveau: € 145,-

Bij inkomen tot € 1600,- : € 210,-

Bij inkomen daarboven : € 275,-

inclusief biologische vegetarische of veganistische maaltijden, zoveel mogelijk uit eigen tuin.

De accomodatiekosten zijn € 80,- voor 2 nachten. Je kunt kiezen voor een slaapplaats in onze cursusruimte, de Schoppe, op een 2 persoons of 5 persoons kamer, of voor een plaatsje in een 2 persoons Safari tent (met echte bedden!) in de wei. 

Leiding: Gea Boessenkool en Anna van der Maas

 

 

Opgave: Met inschrijfformulier hieronder. Reservering door €100,-  of direct het hele bedrag plus logieskosten over te maken op NL12 TRIO 0390 5016 46 t.n.v. Aarde-Werk de Stegge Winterswijk Kotten onder vermelding van 'weekend deep ecology' met datum. 


Vervoer: In Winterswijk komen Arrivatreinen 10 over heel en 10 over half aan. Er zijn (meestal) OV fietsen. Mochten ze onverhoopt niet beschikbaar zijn, bel ons dan even, dan komen we je van het station halen ( 06 21566924, Gea Boessenkool)
Inschrijfformulier