Bouwen met levende wilgen

Dit weekend bouwen we ons eigen piratenschip met behulp van levende wilgentakken.

Er zijn mensen die een huis hebben gebouwd van levende bomen en er zelfs in wonen. Wij gaan in dit weekend oefenen in het bouwen met levende wilgen. Het moet uitlopen op een soort piratenschip. Dit dient als voorbeeld om op je eigen terrein of in eigen tuin iets dergelijks te bouwen. Een spannend experiment o.l.v. 'kapitein' Tomas Civin.

data:

09-10 maart 10-16 uur

plaats:

Geessinkweg 3 Winterswijk Kotten 7107 AR

Leiding:
Tomas Civin medewerker bosonderhoud Aarde-Werk De Stegge

Cursuskosten: 
€ 140,- (incl BTW) per persoon, inclusief biologische catering met groenten uit eigen tuin. (warme maaltijd, ontbijt en lunch)

Logieskosten:                                                                                                                                                                      
Je kunt een bed reserveren in een van de 2 slaapruimtes van de schoppe a € 25 per nacht of je tentje opzetten in de wei a € 10,-  per nacht. . Indien gewenst warme maaltijd plus ontbijt en verblijf in de cursusruimte €25,

Mensen met een uitkering of minimumloon kunnen een verzoek doen voor een kortingsregeling (in overleg)

Opgave: met inschrijfformulier hieronder. Geef s.v.p. aan welke logieskeuze je maakt. Reservering door 100 euro of direct het hele bedrag plus logieskosten over te maken op Triodosbanknummer NL12 TRIO 0390 5016 46 t.n.v. Aarde-Werk de Stegge Winterswijk Kotten onder vermelding van 'weekend levende wilgen'.

Vervoer: In Winterswijk komen Arrivatreinen 10 over half aan. Vanaf het station kun je verder met ZOOV streekvervoer of je huurt een OV fiets. Zonodig komen we je afhalen van het station.

Zaterdag werken we 's morgens en 's middags. 's Avonds is er voor geinteresseerden een film over het onderwerp te bekijken. Zondag gaan we verder en sluiten 's middags rond 16.00 af, zodat je om 16.30 uur op weg kunt naar huis.