Blote Voeten bij de Biddag voor het gewas: 11 maart 2020

De dagen lengen.......................................het is weer langer Licht 

Tijd om het zaaigoed aan de aarde toe te vertrouwen. 

Met respect voor de aarde, de wens en de hoop dat het zaaigoed in vruchtbare aarde mag groeien en ons voeden. Vanuit verwondering dat uit piepkleine zaadjes planten, struiken en zelfs bomen kunnen groeien. Die weer zaden, vruchten en noten vormen voor volgende generaties. 

 

p1190290

Ons dagelijks voedsel is een compleet wonder. Dit wonder wil Reinnetta Beking graag met je delen gedurende een Blotevoetenpad. De aarde en het zaaigoed eren om hun levenskracht en vitaliteit. De aarde voelen onder je voeten, stevig, rul, open, koel, zacht, warm en vochtig. De draagkracht, de groeikracht en de voedende energie gewaarworden die van de aarde uitgaat.

Een aardend ritueel met bewustwording van de herkomst van je voedsel onder begeleiding van Reinnetta Beking.

Programma:

Aankomst gasten:

9.30 uur Met thee, vers fruit, noten en zuidvruchten.

10.00 uur Blote voeten voelen, Zenuwsterkende adem met intentie, Centeren, Aarden, Centeren, Sluier van gekleurd licht.Evenwichtshouding, individueel en in een cirkel elkaar steunend. Aandacht voor zaad en zaaigoed en dit energie meegeven.

11.30 uur Blotevoetenpad.

13.30 uur Voetenbad en Voetmassage.

14.30 uur Warme Aardse Voedende Maaltijd.

15.30 uur tot 16.00 uur Rust, Bezinning, Aantekeningen maken. Welke wensen en voornemens heb je ten aanzien van de aarde ? Welke intenties heb je ten aanzien van je voeding ?

16.00 uur tot 17.00 uur Ervaringen delen en afronding.

Reinnetta Beking van Spiritueel Centrum Rani begeleidt dit bijzondere programma met haar zo eigen aandacht en zorgvuldigheid. Je kunt haar voor nadere info bellen op 0543-475554 of mailen: rani-reinnettabeking@planet.nl

Kosten:

Bij inkomen op bijstandsniveau: € 60,-

Bij inkomen tot € 1600,- : € 80,-

Bij inkomen tot € 2300,- : € 100,-

Inschrijfformulier